top of page

Serenity Begrafenisonderneming Wervik - Menen, Discreet en Begripvol bij het Regelen een Uitvaartverzekering

Neem uw uitvaart zelf in handen, met de Uitvaartverzekering van Serenity in Wervik - Menen

Bij het overlijden van een dierbare worden we geconfronteerd met heel wat vragen. In deze pijnlijke periode komt alle hulp van pas, ook voor de praktische kant. Begrafenisondernemer Serenity is de steun en helpende hand die u bijstaat om op een waardige manier afscheid te kunnen nemen van uw naaste. We wenden onze jarenlange ervaring aan om u gepast te ondersteunen. Wij handelen, in alle omstandigheden, met gepaste sereniteit en respect.

Heeft u er al aan gedacht om uw uitvaart zelf te regelen? Zo kunt u alles naar wens laten verlopen en worden uw naasten verlicht van de zakelijke aspecten. Uw familie en vrienden kunnen in alle rust hun verlies verwerken. Uzelf weet bovendien als geen ander hoe u herinnerd wilt worden en zorgt zo nog een laatste keer voor uw dierbaren.

Elk persoon is uniek en heeft zo zijn eigen wensen omtrent zijn of haar uitvaart. Het is een gedachte die niemand onberoerd laat. Bij Serenity kan u uw laatste wensen volledig naar believen vastleggen. Door te kiezen voor een uitvaartverzekering kan u op voorhand uw uitvaart regelen. Op die manier weten uw nabestaanden precies wat er moet gebeuren en zijn alle kosten reeds gedekt.

We nemen onze tijd om uw wensen te leren kennen. Zo leggen we uw uitvaart in detail vast. U bepaalt naar eigen voorkeur:

- de uitvaartplechtigheid
- de bloemen
- de rouwmaaltijd
- de muziek
- het rouwdrukwerk
- de concessie
Wij zorgen voor alles wat u maar wenst. U kunt uw voorkeuren ook op elk moment aanpassen.
We staan u steeds bij met waardevolle adviezen en een serene begeleiding.

Betrouwbare uitvaartverzekering

Naast de persoonlijke aanpak, vertrouwt u op Serenity voor de precieze berekening van het kostenplaatje. Zo komt niemand voor onaangename verrassingen te staan en bent u er zeker van dat alles verloopt zoals u het wilt. Serenity Wervik biedt u een betrouwbare overlijdensverzekering zonder hoge premies. Bovendien betaalt u geen meerprijs ten gevolge van prijsstijgingen. Wij bieden u zekerheid, discretie en een service waar u zich goed bij voelt.

Wilt u ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken graag tijd voor u in onze kantoren in Wervik. Wij werken immers in de wijde regio rond Wervik en Menen Neem gerust contact met ons op via mail of telefoon. We beantwoorden snel en duidelijk al uw vragen.

Openingsuren

Van maandag tot vrijdag : van 14.30 tot 19.00 uur

Op zaterdag                    : van 14.30 tot 16.00 uur

bottom of page